Facebook Twitter

OVER BLIJFGEZONDENVITAAL.NL

Blijfgezondenvitaal.nl is een initiatief van Mark van Liempd, geboren in Schijndel op 19 december 1971 en op dit moment woonachtig in Zaltbommel.

Graag stelt Mark zich aan u voor:

In 1996 voltooide ik mijn opleiding aan het CIOS in Sittard en ben ik gaan werken als beweegdeskundige. Als (triathlon) zwemtrainer, looptrainer en atleet heb ik veel ervaring met duursporten.

Trots ben ik op de prestaties van de Nederlandse motorcross selectie waarvan ik enkele jaren de personal trainer was. Van buiten Nederland heb ik sporters mogen begeleiden uit o.a. Rusland, ItaliŽ, Estland, BelgiŽ en Frankrijk.

Maar of u nu een gezondheidssporter of topsporter bent, ik zal me altijd voorhouden met respect om te gaan met uw individuele wensen en kenmerken. Wensen en kenmerken die misschien bij een enkeling tot topprestaties moet leiden maar waarschijnlijk vaker het behoud van gezondheid en vitaliteit nastreven.

Zeker bij de groep van senioren. Niet alles is te voorkomen, maar met name deze groep kan veel bereiken met een gezonde leefstijl. Met voldoende beweging en de juiste voeding kan deze groep tot op hoge leeftijd gezond en vitaal blijven.

Met juist gedoseerde beweegactiviteiten, eerlijke informatie en oprechte aandacht hoop ik u van dienst te mogen zijn. Wekelijks samen sporten of alleen een deskundig advies? Uw sportprestatie verbeteren, vitaal blijven als senior of graag een maatje minder? U bent welkom.

Naar wens kom ik bij u thuis, spreken we af op een door u gewenste locatie of begeleid ik u per mail.

Met vriendelijke groet,

Mark van Liempd


Relevante opleidingen:
2013-2015: Basisopleiding Doktersassistent
2012: Beweegdeskundige Pre-diabetes /Personal Trainer
2010: General Manager
1993-1996: Sportleider CIOS
-Fitnesstrainer A,B en C
-Zwemonderwijzer
-Zwemtrainer
-Duursporttrainer
-Sportmasseur
-Sportschoolhouder

Via meer informatie beantwoord ik graag uw eventuele vragen. U kunt mij ook bereiken op onderstaand telefoonnummer.

blijfgezondenvitaal.nl
KvK nummer: 64442209
E-mail: info@blijfgezondenvitaal.nl
Telefoon nummer: 0642538546
Ontvang onze: nieuwsbrief
Binnen de diensten van blijfgezondenvitaal.nl wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy. De omgang met de privacy volgens de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, per 25 mei 2018) staat beschreven binnen de algemene voorwaarden