Facebook Twitter

MOBIELE APPLICATIE

U wilt de vrijheid om te gaan hardlopen wanneer het u uitkomt maar wilt toch graag de beleving en stimulans van een hardloopgroep. Daarvoor heeft blijfgezondenvitaal.nl een hardloopapplicatie voor op uw smartphone laten ontwikkelen: RunningTeam.

In 10 weken stap voor stap opbouwen tot de gewenste loopafstand of in 'shape' blijven om 5 of 10km te kunnen blijven hardlopen.

Met RunningTeam loopt u samen in een team van andere gebruikers uit uw directe woonomgeving. U stimuleert uw teamleden en ervaart de groepsdruk die u nodig heeft om het gekozen programma succesvol te doorlopen.

Uniek is de functie voor 10 weken voorbereiding op diverse loopevenementen in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Zowel voor beginners als gevorderden. Van de opbouw tot het verantwoord kunnen uitlopen van uw eerste halve marathon tot de voorbereiding op een nieuw persoonlijk record op de marathon.

Ervaar het trainingsprogramma en de spanning van het naderende loopevenement samen met uw teamleden. Of maak zelf een (bedrijfs)team aan met uw collega's en leef en train als een team naar die ene dag dat alles samenvalt.

Het 'Bewegen is Medicijn' programma bouwt op naar de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (30 minuten bewegen per dag) en het 'Slank in 10 weken' programma ondersteunt bij afslanken.

Blijf up-to-date met informatie, toegevoegde loopevenementen en reacties van gebruikers via facebook en twitter.

Blijfgezondenvitaal.nl wenst u veel loopplezier!

Privacy beleid:
Bij het verwerken van uw persoonsgegevens binnen de RunningTeam applicatie zijn wij erg begaan met de bescherming van uw privacy. Persoonlijke gegevens en/of foto’s worden opgeslagen op de beveiligde servers van Reviced B.V. en nooit aan derden verstrekt. Zie voor de omgang met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, 25 mei 2018) ook de algemene voorwaarden.

(Tip: bezoek de webshop met informatie en producten)

Download de RunningTeam applicatie uit de Google Play Store of klik voor meer informatie: